Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht
U bevindt zich op pagina: Waardebepaling

Voor welk doel hebt u een waardebepaling nodig? 

Bij de verkoop van uw woning is het verstandig om de reële waarde vast te stellen. Verder kan een taxatie nodig zijn bij een echtscheiding, erfenis, bouwfinanciering, opstalverzekering of toetsing van de WOZ-waarde. Voor het verkrijgen van een hypotheek is in de regel een gevalideerd taxatierapport nodig. Voor dit laatste werken wij samen met een netwerk van daarin gespecialiseerde taxateurs.

Specifieke marktkennis 

De correcte waardebepaling van een woning of een perceel grond is niet alleen een kwestie van perceelgrootte, inhoud en woonoppervlakte maar ook locatie en onderhoud zijn van cruciaal belang. De taxatie in het hogere segment vraagt echter om specifieke vakkennis. Andere aspecten zoals architectuur, bouwstijl, monumentstatus, veiligheid en privacy bepalen mede de waarde. Daarnaast kunnen een zwembad, een tennisbaan of een aanlegsteiger het verschil maken bij de uiteindelijke waardebepaling. 

Toe aan een waardering die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze specifieke marktkennis wordt uw succes! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van het anders doen!

Spirit Vastgoed: omdat specifieke marktkennis het verschil maakt!