Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht
U bevindt zich op pagina: Over ons

Vergelijkt u appels met peren? 

Het lijkt alsof iedere makelaar dezelfde diensten verricht. Maar is dat in de praktijk ook zo? Wat zijn de verschillen in aanpak, presentatie, betrokkenheid, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid? En hoe komt u daarachter? Is iedereen wel echt in staat om uw kostbare bezit goed te verkopen? Dat kunt u in het eerste vrijblijvende gesprek ervaren. De start van een flexibele en (pro)actieve strategie die het verschil maakt!

Passie & vakmanschap 

Na jarenlange ervaring in commerciële (management) functies in het bedrijfsleven startte drs. Evelyn Geest eind 2005 met Spirit Vastgoed. Haar drijfveren? Passie & vakmanschap. Daar draait het om. Haar werkwijze? Maatwerk op basis van kwaliteit en service. Ze wil het anders doen en het verschil maken bij de aan- of verkoop van uw huis. Met echte aandacht een huis in de markt zetten. Of kritisch een object op zijn daadwerkelijke waarde schatten. Samen het optimale bereiken! 

UW Qualis | NVM makelaar 

Spirit Vastgoed behoort tot een select gezelschap van 55 NVM | Qualis-makelaars in Nederland. Het Qualis-label staat namelijk garant voor een uitstekende reputatie, aantoonbare ervaring en brede expertise in het topsegment. Een actieve benadering van de doelgroep in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis pagina’s in het Financiele Dagblad, Qualis.nl en via het landelijk gespreide netwerk. De woning profileren wij internationaal via www.luxuryrealestate.com en www.JamesEdition.com. Met de Qualis marketing richt Spirit Vastgoed zich op Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Een exclusieve en succesvolle bundeling van krachten. Uw garantie voor kwaliteit en service!

Toe aan een makelaar die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze ervaring, aanpak en exclusieve bundeling van krachten wordt uw succes! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. En bekijk de testimonials van onze klanten. Een kwestie van het anders doen.

Spirit Vastgoed: omdat de som van alles het verschil maakt