Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht
U bevindt zich op pagina: Verkoop

Uw huis sneller verkopen voor een hogere prijs?

Een huis verkopen lijkt eenvoudig. Maar waarom staat dat ene huis in dezelfde straat langer te koop dan het andere? En waarom wordt een ogenschijnlijk identiek huis voor een hogere prijs verkocht? Het antwoord is eenvoudig. Strategie en presentatie maken het verschil. Er zit meer waarde in uw woning dan u denkt.

Alleen een fotoserie op Funda voldoet niet meer. Het juiste gevoel overbrengen. Daar draait het om. Het is tijd voor een nieuwe strategie inclusief het inschakelen van social media. Kortom, we zetten alle middelen in om de juiste doelgroep te bereiken.

Het zit hem in de verpakking en de promotie

Denken in mogelijkheden. Hoe komt uw huis het best tot zijn recht? Een kwestie van goed kijken. Een andere opstelling of inrichting met minder meubels kan al wonderen verrichten. Less is nog altijd more! Wij weten waar potentiële kopers op letten en hoe we ze moeten bereiken.

Bezichtigingen bereiden we tot in het detail voor. Niets laten we aan het toeval over. Vervolgens besteden we echt alle aandacht aan de vragen en wensen van kijkers. U hebt immers slechts één koper nodig!

Verkoopstrategie blijft echter maatwerk. Daarom bieden we diverse presentatiepakketten aan die het verschil maken. Van de aanmelding op de huizensites Funda.nl, Jaap.nl, Residence.nl en/of Qualis.nl voor woningen boven €750.000, een professionele brochure, 3d-fotografie, (drone)video tot en met de styling.  Het zijn de kleine dingen en de juiste keuzes!

Toe aan een makelaar die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze aandacht wordt uw succes! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van het anders doen.

Spirit Vastgoed: omdat aandacht het verschil maakt! 

 

Ga hier naar de verkochte huizen