Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht
U bevindt zich op pagina: Aankoop

Wanneer schakelt u een goed gevoel in? 

Een oase van rust, ruimte, privacy en groen op een centrale plek. Liefde op het eerste gezicht. Uw droomhuis voldoet aan al uw wensen. Het ideale plaatje op de juiste locatie. Na de eerste bezichtiging loopt u met uw hoofd in de wolken. Enkele dagen later staat u weer met beide benen op de grond. Is de vraagprijs wel reëel? Zijn er geen verborgen gebreken of andere addertjes onder het gras?

Een kwestie van strategie

Tijd voor het inschakelen van expertise. Een professional die direct de minder sterke punten van uw droomhuis herkent. Tijd voor een makelaar die garant staat voor een scherpe en verantwoorde aankoopbeslissing. Een makelaar die ontbindende voorwaarden en overige condities afstemt in uw voordeel. Gezond verstand combineert met kennis van zaken. Tijd voor een makelaar die zichzelf terugverdient.

Specifieke woonwensen? We gaan op zoek en presenteren diverse opties. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit verschillende fases. Van zoeken naar een passende woning en de onderhandelingen tot en met de overdracht. Welke strategie past het best bij u? Bovendien kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk bij bijvoorbeeld verbouwingen, financieringen en styling. 

Toe aan een makelaar die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze expertise en ervaring wordt uw succes! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van het anders doen.

Spirit Vastgoed: omdat expertise het verschil maakt!