Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht

Ondanks de steeds verder gaande verstedelijking heeft de Vlietstreek - het werkgebied van Spirit Vastgoed - nog prachtige plekken, rijk aan natuur en historie! 

De 3 molens vlietland
De Drie Molens
De Molendriegang geeft een prachtig en typisch Hollands plaatje. Aan de Molenvaart, nabij het Stompwijkse Verlaat, staat een drietal poldermolens (alle grondzeilers), gebouwd ter bemaling van de Nieuwe Driemanspolder: van noord naar zuid de Bovenmolen, de Middelmolen (beide uit 1672) en de Ondermolen (uit 1903).
Vlietland
Vlietland is een door zandwinning totstandgekomen natuur- en recreatiegebied met diverse interessante natuurterreinen die rijk zijn aan vogels. Het hart van Vlietland wordt gevormd door een grote waterplas van zo'n 150 hectare.


De Salamander


duivenvoorde
Salamander
De Salamander is een stellingmolen, in 1792 gebouwd als houtzaagmolen. Hij is te vinden in Leidschendam, aan de Vliet, vlak bij het Damcentrum. Al in 1643 stond vlakbij de Dam een houtzaagmolen vanwege de vele bouwactiviteiten en andere bedrijvigheid in deze buurt.
Duivenvoorde
Op de rand van Voorschoten ligt het kasteel Duivenvoorde. Het is uniek, omdat het sinds de eerste vermelding – in 1226 – nooit verkocht is, maar altijd door vererving van eigenaar is gewisseld. Het kasteel is als museum voor het publiek toegankelijk en men kan in het omliggende park heerlijk wandelen. Voor meer informatie zie www.kasteelduivenvoorde.nl