Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht

Waarom zou u voor Spirit Vastgoed kiezen? 

De aan- of verkoop van een huis is een spannend proces. Emotioneel en soms ondoorzichtig. U wilt de juiste strategie die het beste resultaat oplevert. Uw sleutel tot succes vraagt om een makelaar met een uitstekende reputatie en marktpositie. Kortom, uw meest waardevolle (toekomstige) bezit vereist vakmanschap. Wat is bijvoorbeeld de reële waarde van uw droomhuis? Wilt u snel en voor de best mogelijke prijs uw huis verkopen? Tijd voor een makelaar die het verschil maakt. Met uitgebreide expertise in het betere onroerend goed.

Een andere aanpak 

Een makelaar die het verschil maakt. Letterlijk en figuurlijk. In de presentatie van uw huis en in het bedenken van mogelijkheden. Een combinatie van vertrouwen, betrokkenheid, intuïtie en zakelijk instinct. Een makelaar die zich vastbijt in uw project. Bij aankoop, verkoop en taxatie. Een kwestie van passie & spirit. Missie? Een optimaal resultaat door een doordachte aanpak.

Toe aan een makelaar die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze passie wordt uw succes! Een kwestie van het anders doen. Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 

Spirit Vastgoed: omdat passie het verschil maakt! 

Referenties

Kwaliteitsbeoordeling en prijsonderhandeling verliepen prima. Helder en goede voorbereiding. Bestaande uit een omgevingsonderzoek en prijsvergelijking. De afhandeling en het contract werk gingen ook gesmeerd en leverde geen problemen op...

Koper Arentsburghlaan 86, Voorburg Bekijk meer referenties

Nieuws

Gesprek over goed verhuurderschap met minister Ollongren

Lees verder...

Nieuwe consumentenvoorwaarden makelaars per 1 september

Lees verder...