Buying or selling your home is our passion
Buying or selling your home is our passion
Experience our experience
Experience our experience
Making dreams come true
Making dreams come true
Because you deserve the best
Because you deserve the best
We guide you every step of the way
We guide you every step of the way

Dutch properties

Er zijn 12 koopwoningen gevonden.
Click here for ordering: (address) (city) (price) (type)
Eleonoraweg 3B Nijmegen

Eleonoraweg 3B - Nijmegen

Price : € 4.450.000,- k.k

Woonopp. 685 m² | Perceelopp. 3095 m² | Aantal kamers: 9

One-of-a-kind droomvilla met alles wat u zich kunt wensen.

Deze rietgedekte villa met aangebouwde dubbele garage is in 2008 onder architectuur gebouwd en afgewerkt. De villa ligt op een perceel van 3095 m2 in de lommerrijke wijk Kwakkenberg. Uniek zijn de ultra luxueuze wellness ruimte en de prachtig aangelegde tuin. Daarnaast zorgt een lift tussen alle verdiepingen voor extra comfort. Rust, ruimte en symmetrie spelen in deze villa een centrale rol. Het is een geweldige plek om te wonen en te genieten.

More information »
Veenweg 97 's-Gravenhage

Veenweg 97 - 's-Gravenhage

Price : € 1.860.000,- k.k

Woonopp. 340 m² | Perceelopp. 2717 m² | Aantal kamers: 10

Fantastische villa voor liefhebbers van modern en ruim wonen op een landelijke locatie vlakbij de stad.

Deze ruime, in Amerikaanse stijl gebouwde villa ligt op een riant perceel van 2712 m2 bijna geheel omzoomd door water. Vanuit de villa heeft u een breed panoramisch uitzicht op de mooie tuin, met een grote vijver met daarin een idyllisch eilandje. De schitterende villa ligt, heel privé, in een uniek stuk poldergebied aan het einde van een ‘eigen weg’.

More information »
Woudsedijk-Zuid 2A Woubrugge

Woudsedijk-Zuid 2A - Woubrugge

Price : € 1.780.000,- k.k

Woonopp. 367 m² | Perceelopp. 995 m² | Aantal kamers: 7

Luxueus afgewerkte, duurzaam gebouwde designvilla met boothuis en uitzicht over polderlandschap.

Deze in 2011/2012 gebouwde villa heeft een inpandig zwembad met sauna, een inpandige garage voor 2 auto’s, een eigen boothuis (eventueel met Z95 sloep) en een aanlegsteiger voor 4 boten. Het is voorzien van alle denkbare luxe qua voorzieningen en afwerkingsniveau. Het huis is gebouwd met het lijnenspel van Mondriaan. De woning is energiezuinig en levensloopbestendig.

More information »
Julianalaan 1 Oegstgeest

Julianalaan 1 - Oegstgeest

Price : € 1.775.000,- k.k

Woonopp. 405 m² | Perceelopp. 1419 m² | Aantal kamers: 9

Grootse villa met uitbouw op prachtig, ruim perceel in Oud-Oegstgeest!

Villa ‘Sonne-Wende’ is met meer dan 400 m2 woonoppervlak riant te noemen. De bouwstijl met karakteristieke detaillering geven het huis een voorname uitstraling. Kenmerkend zijn de rieten kap, het metselwerk, de erkers, de kozijnen met roedeverdeling en het glas-in-lood. De villa staat op een uitzonderlijk ruim perceel van 1419 m2. 

More information »
Herenweg 65 Rijnsaterwoude

Herenweg 65 - Rijnsaterwoude

Price : € 1.725.000,- k.k

Woonopp. 392 m² | Perceelopp. 2590 m² | Aantal kamers: 9

Onder de rook van Amsterdam, aan open vaarwater met een uitzicht dat nooit verveelt!

Deze onder architectuur gerenoveerde droomvilla is uniek gelegen aan het Braassemermeer. Het weidse uitzicht over het water en de mooie wolkenluchten zullen nooit vervelen. Een fantastisch perceel van 2590 m2 zorgt voor veel buitenruimte en privacy. Uw boot kunt u aanleggen aan uw eigen aanlegsteiger en in de nabije omgeving liggen verschillende plassen. Hier bent u één met de natuur. Een geweldige plek voor liefhebbers van watersport, rust en mooie vergezichten!

More information »
Stamerweg 14 Doorn

Stamerweg 14 - Doorn

Price : € 1.450.000,- k.k

Woonopp. 330 m² | Perceelopp. 1268 m² | Aantal kamers: 11

Van top tot teen gerestaureerd familiehuis, grenzend aan weide en bos.

Naast landgoed Beukenrode, aan een lommerrijke, doodlopende weg ligt een van de mooiste, vrijstaande, oorspronkelijke huizen van Doorn. De ligging is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur; U loopt vanuit het huis zo de uitgestrekte wandelbossen in. In de kleine woonwijk tussen Doorn en Driebergen is het plezierig en veilig wonen. 

More information »
Parnashofweg 71 Leidschendam

Parnashofweg 71 - Leidschendam

Price : € 1.150.000,- k.k

Woonopp. 247 m² | Perceelopp. 745 m² | Aantal kamers: 7

Vrijstaande villa met aanlegsteiger aan het water van een zijarm van de Vliet!

Dit grootse familiehuis is ideaal voor boot-liefhebbers. Het uitstekend gelegen familiehuis heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, een grote recreatie-/speelruimte en een mooi aangelegde tuin grenzend aan vaarwater. De ligging nodigt uit tot boot- of schaatstochten langs de prachtige Vliet. De woning is uitstekend geschikt voor kantoor/praktijk aan huis. Het ligt op een perceel van bijna 750 m2. De villa heeft grote raampartijen en is daardoor heerlijk zonnig.

More information »
Veursestraatweg 189 Leidschendam

Veursestraatweg 189 - Leidschendam

Price : € 1.125.000,- k.k

Woonopp. 197 m² | Perceelopp. 5280 m² | Aantal kamers: 7

Geweldig familiehuis voor liefhebbers van natuur, ruimte en paarden.

Deze riante villa, oorspronkelijk gebouwd in 1817, staat op een prachtig perceel van 5280 m2 met jeu de boules baan, drie paardenstallen, paardenbak en een grasland. De woning bevindt zich op de rand van de Duivenvoorde corridor, vlakbij Park Schakenbosch, de Vliet en alle voorzieningen van Leidschendam en Voorschoten. Het naastgelegen poldergebied is prachtig. Een unieke plek voor een gezin met liefhebbers van ruimte, natuur en paarden!

More information »
Limbahout 36 Zoetermeer

Limbahout 36 - Zoetermeer

Price : € 1.100.000,- k.k

Woonopp. 213 m² | Perceelopp. 625 m² | Aantal kamers: 7

Natuur, luxe, rust en ruimte in de Randstad!

Deze riante, energiezuinige 7-kamer villa is onder architectuur gebouwd in de karakteristieke, eigentijdse Frank Lloyd Wright stijl. Het heerlijke familiehuis ligt op één van de grootste percelen (625 m2) in een exclusieve woonomgeving aan de buitenrand van het groene en weids opgezette Florapark. De woning grenst aan en kijkt uit over het schitterend aangelegde Balijbos. Het is er heerlijk rustig mede doordat de woning aan het einde van een doodlopende laan ligt. Een unieke locatie waar u optimaal kunt genieten van de natuur met alle stadse gemakken binnen handbereik.

More information »
Arentsburghlaan 15 Voorburg

Arentsburghlaan 15 - Voorburg

verkocht onder voorbehoud

Woonopp. 166 m² | Aantal kamers: 4

High-end penthouse direct gelegen aan de Vliet!

Dit ruime 4-kamer appartement met dubbele, afsluitbare garage bevindt zich in het luxueuze appartementengebouw ‘Nieuw Hadriani’. Het ligt tussen de monumentale buitenplaatsen Arentsburgh en Hoekenburg, aan de oever van de vliet. Vanaf het ruime balkon aan de vlietzijde geniet u van een geweldig uitzicht over het vaarwater.

 

 

More information »
Oosteinde 345 Voorburg

Oosteinde 345 - Voorburg

verkocht

Woonopp. 242 m² | Perceelopp. 449 m² | Aantal kamers: 8

Markante 2/1 kap woning uit de jaren ’30 met garage!

Dit riante herenhuis (circa 242 m2) is prachtig gelegen aan een van de meest begeerde lanen van Voorburg, aan de rand van de vooroorlogse woonwijk Damsigt. Aan het rustige en lommerrijke Oosteinde liggen veel mooie huizen en villa’s. De 2/1 kap woning wordt gekenmerkt door een authentieke jaren ’30 stijl en heeft een geweldige maatvoering. De woning heeft een zonnige achtertuin met achterom; door de gunstige ligging geniet u er de gehele dag van de zon.

More information »
Van Deventerlaan 41 Voorburg

Van Deventerlaan 41 - Voorburg

verkocht

Woonopp. 172 m² | Perceelopp. 178 m² | Aantal kamers: 9

Dit ruime, karakteristieke familiehuis is gelegen aan een groene en ruime laan in Voorburg. Deze mooie, kindvriendelijke buurt is zeer gewild. De woning heeft zowel een diepe voortuin als een fijne, onderhoudsarme achtertuin met achterom. Diverse maatregelen in het kader van duurzaamheid zijn inmiddels genomen. Een heerlijke plek om met uw gezin te wonen en te genieten!

More information »
Klik hier om naar de verkochte objecten te gaan.