Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Uw huis aan- of verkopen is onze passie
Ervaar onze ervaring
Ervaar onze ervaring
Dromen werkelijkheid maken
Dromen werkelijkheid maken
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Gegarandeerd optimaal gepresenteerd
Kwaliteit begint met aandacht
Kwaliteit begint met aandacht
U bevindt zich op pagina: Taxatie

Voor welk doel hebt u een taxatierapport nodig? 

De taxatie van vastgoed is noodzakelijk voor het afsluiten van een hypotheek. Ook bij de verkoop van uw woning is het verstandig om de reële waarde vast te stellen. Verder kan een taxatie nodig zijn bij een echtscheiding, erfenis, bouwfinanciering, opstalverzekering of toetsing van de WOZ-waarde.

Specifieke marktkennis 

De correcte waardebepaling van een woning of een perceel grond is niet alleen een kwestie van perceelgrootte, inhoud en woonoppervlakte maar ook locatie en onderhoud zijn van cruciaal belang. De taxatie in het hogere segment vraagt echter om specifieke vakkennis. Andere aspecten zoals architectuur, bouwstijl, monumentstatus, veiligheid en privacy bepalen mede de waarde. Daarnaast kunnen een zwembad, een tennisbaan of een aanlegsteiger het verschil maken bij de uiteindelijke waardebepaling. 

Register taxateur

Drs. Evelyn Geest is aangesloten bij het NWWI: een onafhankelijk keurmerk voor taxateurs. Tevens is zij ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Uw waarborg voor een deskundig en betrouwbaar taxatierapport. We leveren puur maatwerk op grond van actuele kennis van de objecten in de regio’s: Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar,  Rijswijk en Zoetermeer. Wist u dat de taxatiekosten voor de hypotheek van uw eigen woning fiscaal aftrekbaar zijn?

Toe aan een taxateur die het verschil maakt? 

Wij denken tot in het detail met u mee. Onze specifieke marktkennis wordt uw succes! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor een oriënterend gesprek. Een kwestie van het anders doen!

Spirit Vastgoed: omdat specifieke marktkennis het verschil maakt!