Leiden, Plantsoen 75
Vraagprijs € 1.810.000,- k.k

Omgeving

De woning is gelegen aan het gelijknamige negentiende-eeuwse stadspark. Zowel de woning als het park zijn gemeentelijk monument. Binnen Leiden wordt dit deel van de stad beschouwd als een van de meeste aantrekkelijke plekken om te wonen en te werken. Het park heeft een vereniging die nauw contact onderhoud met de gemeente over de zorg van de bomen en de inrichting van het park. Er is een jaarlijkse Dag van het Park, een zomerse buurtborrel.

In de directe omgeving liggen het historische centrum en de vele universiteitsgebouwen van de stad. Diverse scholen, sportvoorzieningen en winkels bevinden zich op loop-/fietsafstand. Tevens heeft de stad de beschikking over een universitair medisch centrum (LUMC)

Gerenomeerde internationale scholen treft u aan in Oegstgeest, Wassenaar en Voorschoten op circa 15 tot 20 auto minuten afstand van de woning. In Leiden zelf start vanaf september 2022 een internationale primary school.

Door de ligging en nabijgelegen uitvalswegen bent u binnen een half uurtje in het centrum van Den Haag of Amsterdam of kunt u even lekker uitwaaien op de standen van Noordwijk of Wassenaar

Openbaar vervoer, met binnen vijf minuten 2 stations, brengt u in korte tijd naar Schiphol of andere plaatsen. De aansluitingen met de A4 en A44 zijn uitstekend te bereiken.

Een ideale locatie voor internationals!


Vraag vrijblijvend een bezichtiging aan

Download de brochure

Naar de exclusief site