Leiden, Calslaan 8
verkocht

Omgeving

Gelegen op minder dan een kwartier van het historische centrum vindt u hier wellicht uw toekomstige woning. Het Waardeiland is een besloten woonomgeving zonder grote doorgaande wegen, met slechts toegang via een brug, wat u de garantie biedt van rust en wooncomfort.

De bereikbaarheid van het Waardeiland is uitstekend. Directe verbindingen met de uitvalswegen naar Den Haag/Amsterdam (Schiphol) liggen op nog geen 5 minuten rijden. Met het openbaar vervoer vindt u alle mogelijke aansluitingen via de NS-stations (o.a. de Schiphollijn) naar alle delen van het land.

Het centrum biedt naast de dagelijkse benodigdheden tevens een keur aan culturele mogelijkheden waaraan eenieder zijn of haar hart kan ophalen. Stijlvolle restaurants, donkerbruine kroegen, trendy cafés, luxe winkels op alle gebied, bioscoop, theater, schouwburg, musea, sport en vele andere culturele mogelijkheden direct in en om Leiden maken wonen tot een genot.

Naast alle mogelijke vormen van onderwijs, tot en met de Universiteit aan toe, heeft Leiden de beschikking over een Academisch Ziekenhuis.

Is de natuur uw hobby, dan kunt u heerlijke fietsen en/of wandelen in de directe omgeving. Ligt uw vrijetijdsbesteding meer op het gebied van de watersport, dan is wonen op het Waardeiland een unieke aangelegenheid. Directe vaarverbindingen (via de Oude Rijn / de Zijl / de Does) met o.a. de Kagerplassen en de Braassemermeer, bieden u volop de mogelijkheid tot het beoefenen van uw favoriete sport.


Afbeeldingen

De straat
Heel veel water
Ophaalbrug bij het Waardeiland
Heerlijke plek om te wonen
Watertoren
Vlakbij jachthaven

Vraag vrijblijvend een bezichtiging aan

Download de brochure

Naar de exclusief site