Zoetermeer, Tweede Stationsstraat 222
verkocht

Omgeving

Zoetermeer is een actieve gemeente, gelegen in het Groene Hart, deel uitmakend van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en met circa 125.000 inwoners de 3e stad in Zuid-Holland. Kenmerkend voor de stad zijn de talloze goede voorzieningen zoals winkelcentra, horecagelegenheden, openbaar vervoer, bereikbaarheid met de auto, voorzieningen in de gezondheidszorg, toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties en een groot, divers aanbod in onderwijs. The British School Junior & Senior te Leidschenveen is gevestigd op nog geen 7 kilometer afstand.

In het ‘Oude Dorp’ is de oorspronkelijke sfeer van Zoetermeer nog te proeven, mede doordat veel historische elementen in de bebouwing bewaard zijn gebleven.

Op het gebied van vrijetijdbesteding zijn er veel natuur, sport en recreatievoorzieningen, van indoorskibaan, 18- holes golfbaan, zwembaden etc. tot aan parken en bos. Evenementen zijn zeer uiteenlopend en veelal jaarlijks terugkerend. Verder is er een breed scala aan restaurants, een theater en bioscoop zorgen er mede voor dat er altijd wat te beleven valt in Zoetermeer.

Nabij de woning bevinden zich diverse sportfaciliteiten en scholen, waardoor de villa ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn zowel via de snelweg als met het openbaar vervoer goed bereikbaar, zo bent u in slechts 15 minuten in hartje Den Haag.


Afbeeldingen

Vraag vrijblijvend een bezichtiging aan

Download de brochure

Naar de exclusief site